Hands on
Solutions for
all your
Culinary
Challenges

Workshops & Training

.

 

Onderwijs

Tim Sinke beschikt ook over de bevoegdheid en ervaring om kooklessen te geven of ondersteuning te bieden in het onderwijs. Als instructeur gaf hij les op het Scalda (voorheen ROC Zeeland) en Praktijkschool Het Bolwerk en hij was coördinator en praktijkbegeleider bij het omscholingsproject Something’s Cooking.

Upcuisine op locatie

Upcuisine beschikt over een mobiele keuken en kan daarmee overal op locatie culinaire activiteiten verzorgen. Of het nu voor een jubileum, verjaardag of een bedrijfsuitje is, Upcuisine maakt er altijd een culinair feest van.


Masterchef

Geïnspireerd door het bekende televisieprogramma ‘Masterchef’ bedacht Upcuisine een teambuildingactiviteit door met twee teams tegen elkaar te strijden. Ook leuk voor een personeelsfeestje of vrijgezellenfeest!

Personal Coaching

Upcuisine wil mensen weer laten geloven in hun vakmanschap en leert ze hoe ze dit kunnen toepassen in het creatieve proces. Van idee naar resultaat op een positieve manier! Door het verkeerd begrijpen van huisregels en bedrijfsvoering kan personeel het gevoel hebben te blokkeren of te dwalen. Vaak ligt hier een onduidelijke filosofie aan ten grondslag.


Tijdens personal coaching leren we u en uw personeel om te herontdekken, ontwikkelen, stimuleren en vooral weer werkplezier terug te brengen op de werkvloer.