Hands on
Solutions for
all your
Culinary
Challenges

Basisproducten voor de Horeca

Upcuisine verzorgt live cooking, kan als demonstratiechef op locatie uw product in de spotlights zetten, of kan meedenken met uw bedrijf. Upcuisine tilt uw product hogerop, geeft het culinaire meerwaarde en maakt van uw product een echte beleving.

 

Beleven

Zo zette Upcuisine voor Lamb Weston een ‘experience kitchen’ op. Een nieuwe keuken waarin de aardappelproducten van hun beste kant kunnen worden getoond aan nieuwe klanten. Passend bij de binnenkomende klant, creëert Upcuisine een voor-, hoofd- en nagerecht waarbij uw product in de schijnwerpers wordt gezet. Bij bezoek van een bekend pretpark zorgde Upcuisine voor een winters ingerichte kraam om zo de klant te laten beleven hoe de culinaire aardappelcreaties geïntegreerd kunnen worden in het ultieme parkgevoel.

Doordat Upcuisine luistert naar elke klant, uw belangen begrijpt en zich optimaal inleeft, kunnen we dat culinaire gevoel meegeven met uw product. Tijdens ‘live cooking’ laat Upcuisine de klant kennismaken met eigen producten. Hoe zijn de producten beter verkoopbaar? Wat zijn de mogelijkheden van het product? Upcuisine geeft culinaire invulling aan uw producten en zorgt voor een optimale zintuigelijke ervaring.


Upcuisine gaat voor opdrachtgevers naar beurzen in binnen- en buitenland, bedenkt en begeleidt projecten en adviseert grote spelers in de foodsector.