Hands on
Solutions for
all your
Culinary
Challenges

Over ons

Op zoek naar een kok?

Neem dan contact op

info@timsinke.nl of 06 24996733

culinaire oplossingen met passie

Upcuisine biedt directe oplossingen voor al uw culinaire uitdagingen. Vakmanschap, plezier en passie staan daarin centraal.

 

 

We involve you in the process

Zeeuwse roots

Na een aantal bijzondere werkervaringen bij toonaangevende restaurants buiten de provincie, trok Zeeland toch en keerde Tim Sinke terug naar zijn geboortegrond. De diversiteit aan unieke streekproducten en pure ingrediënten van Zeeuwse bodem gaven de doorslag. In Middelburg werkte hij in Café Restaurant De Vriendschap en werkte zich op tot chef. Hier ontdekte hij ook zijn passie voor ondernemen en adviseren. Hij zag een groeiende behoefte aan advies op het gebied van bedrijfsvoering in de horecabranche, maar ook naar ondersteunend personeel op de piekmomenten. Met dit idee gooide hij in 2006 het roer om en startte hij Upcuisine.

 

Koken met passie 

“Met passie koken… Dat leerde ik van Robert Kranenborg in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant La Rive (Amstel Hotel) en van Pascal Jalhay bij Restaurant Vermeer dat ook twee Michelinsterren kreeg," legt Tim uit. "Deze meesterchefs gaven mij de kans om mijn passie voor koken te perfectioneren en brachten mij de vakkennis bij om met elk seizoensproduct weer een uniek gerecht te maken."

Expertise & dynamiek

“Mijn bedrijf bestaat nu 11 jaar en inmiddels werk ik niet meer alleen. Ik heb een dynamisch team van specialisten om mij heen verzameld, allen met een passie voor het vak,” vertelt Tim. Zijn team zet hij gericht in en kijkt daarbij naar wat er bij hun expertise past en of ze bij de klant passen. “Ik wil mijn klanten begrijpen, ik wil weten wat ze bezig houdt en hoe ik ze het beste kan helpen.”

Duurzame samenwerking

Upcuisine investeert in duurzame samenwerkingen met bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit. Tim: “We richten ons op bedrijven die geloven in de kracht van samenwerking, waarin we elkaar aanvullen op de momenten dat het nodig is.”

 

De klantenkring van Upcuisine is heel divers: van zelfstandige horecabedrijven tot (inter)nationale foodketens in de restauratieve horeca, fastfoodindustrie en hotellerie. Ook voedingsmiddelenproducenten weten Upcuisine inmiddels te vinden.