Hands on
Solutions for
all your
Culinary
Challenges

Freelance kok

‘Wat ik kan betekenen als freelance kok voor u bedrijf ? ’

‘Een vacature is nog niet opgevuld. Het keukenteam heeft versterking nodig? Neem contact met ons op! ’

 

In drukke tijden of bij onverwachte ziekte kan het lastig zijn om uw keuken met ervaren personeel te bezetten.
Ook dan kunt u rekenen op ons team met professionals.

Freelance koks zijn zelfstandig en gewend snel te schakelen. Ze begrijpen hoe het is om ondernemer te zijn, dat zijn ze zelf immers ook. Door alle verschillende klussen, beschikken we bovendien over een groot netwerk.
Handig voor als er nog meer koks nodig zijn. Nog een voordeel: je ontvangt 1 factuur en weet altijd waar je aan toe bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REFERENTIES

Golden Tulip

‘ Met veel passie, innovatie en doorzettingsvermogen heeft Upcuisine vele trainingen tot een succes gemaakt.’

Hotel Manager Golden Tulip Strandhotel Westduin

Ik heb Tim Sinke vanuit mijn werkzaamheden bij Strandhotel Westduin leren kennen. Met veel passie, innovatie en doorzettingsvermogen heeft hij vele trainingen tot een succes gemaakt. Als kookconsult van Culiclub Westduin heeft Tim Sinke al een groot aantal groepen van 6 tot 120 personen een succes volle workshop meegegeven.

Hotel Aan de Dam

‘Tim is flexibel, werkt op locatie en bereidt de maaltijden vlekkeloos.’

Attitude Elements & De Zwerm Groep

‘Tim heeft de kracht om flexibel en heel natuurlijk, met humor en plezier op de verschillende gedragsstijlen te reageren.’

Inmiddels organiseren wij samen met Tim Sinke in Culiclub Westduin al weer de elfde trainingsavond rondom het thema ‘Impact van gedrag’. Het avondprogramma met koken is een onderdeel van een uitgebreid trainingstraject van meerdere dagen. Het is een uniek traject waarbij groepen in verschillende samenstellingen een minirestaurant runnen, koken en samenwerken. Bij de indeling van deze teams werken we met van te voren ingevulde MDI gedragsprofielen. Dit heeft consequenties voor de chef. Hij werkt met teams die heel wisselend vanuit verschillende gedragsstijlen opereren. Tim heeft de kracht om flexibel daar heel natuurlijk en met veel humor en plezier op te reageren. Hij is een fantastisch begeleider die met gevoel voor ruimte toch de nodige sturing kan geven. Zonder moeite bewaakt hij de strenge HACCP normen en kan de deelnemers op een volledig ontspannen manier meenemen in de culinaire wonderwereld. Doel van de kookworkshop is buiten het produceren van een smakelijke maaltijd de verschillende (gedrag)aanpak van de deelnemers waar te nemen en daar later bij de bespreking van de gedragsprofielen bij stil te staan. Deelnemers ervaren zo heel natuurlijk en duidelijk de verschillende gedragsstijlen. Dit wordt in later in het vervolgprogramma gekoppeld aan de theorie en uiteindelijk aan de commerciële doelstellingen van de organisatie. Onze intensieve samenwerking heeft fantastische resultaten opgeleverd. Alle partijen zijn dik tevreden.

Benieuwd naar het werk van Upcuisine

‘Uiteraard kunnen we u nog veel meer laten zien. Wilt u meer weten over een specifiek project of een opdracht die vergelijkbaar is met die van u? Laat het ons weten, we vertellen u graag meer.’